HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DIAGONAL, LES CORTS I BARCELONA MILLORS EQUIPS DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA  (25.05.2014)
     
 
El Bowling Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, campió dels Campionats de Catalunya 2014, seguits dels clubs de Barcelona, C. B. Les Corts i el C. B. Barcelona.
En el nou format dels Campionats de Catalunya, l’equip del Diagonal format per, Axel Guimó, Moisés Pérez, Marcial Ovide i Benet Boira, ha estat el millor amb 3 medalles d’or, en les proves, individual masculina (Moisés Peréz) , parelles masculines (Axel Guimó – Moisés Pérez). i equips i una de plata que ha assolit Axel Guimó en la prova individual.
El Club Les Corts format per, Cristina Sanz, Noelia Rastrero, Íngrid Julià i Sandra Torrents, ha estat el segon amb un total de 5 medalles 1 d’or 2 de plata i 2 bronze. Índrid Julià i Sandra Torrents han assolit la medalla d’or en la prova de parelles femenina mentre Cristina Sanz i Noelia Rastrero aconseguien la de plata. En la prova individual Cristina Sanz s’ha adjudicat la plata i Sandra Torrents el bronze així com en la prova d’equips.
L’equip del Club Barcelona (4 medalles) amb, Àlvar Cardona, Sergi Montaña, Álvaro-José Cardona i Francisca Núñez, han estat els segons classificats i medalla de plata en la prova d’equips . En la prova individual Àlvar Cardona ha aconseguit la medalla de bonze i juntament amb Sergi Montaña medalla de plata en la prova de parelles.
Rosa Mas del Club Vallès de Terrassa i amb un total de 3813 pals, 211,83 de mitjana ha estat la campiona individual femenina i medalla d’or així com en la prova de parelles mixtes que juntament amb el seu germà Valentí Mas s’han erigit campions d’aquesta prova.
Un total de 138 esportistes de 16 clubs catalans formen els 31 equips que han participat a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.
La competició ha constat de 3 sèries que s’han disputat a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts de gener a maig.

Medaller absolut: or plata broze
Diagonal 3 1
Les Corts 1 2 2
Barcelona 3 1
Vallès 2
Cat Figueres 1
Xtreme 1

Medaller per categories
Seven-3 5 2 1
Nou 1 2
Joventut –Alvici 1
Granollers 1 1
Diamond 2

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp

Foto: Campiones femenines

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades