BOWLING TENPIN: GÓMEZ, JULIÀ I TUBELLA CAMPIONS DE LA LLIGA PIN D’OR  (29.05.2014)

L’Equip United Colors format per Fernando Gómez, Íngrid Julià i Jordi Tubella, s’han erigit campions de la 3a Lliga Pin d’Or, en segona posició l’equip Paper Groc, amb Alvaro-José Cardona , Fernando Sanz i Ricardo Franco i en la tercera posició, The Killers format per Sergi Montaña, Àlvar Cardona, Noelia Rastrero i Cristina Sanz.
A la final individual, Jordi Tubella és va fer amb el guardó amb un total de 900 pals (225 de mitjana) Marcial Ovide amb 877 pals (219,25de mitjana) va assolir el segon lloc seguit de Fernando Gómez amb 859 pals (214,75 de mitjana). Íngrid Julià ha estat la primera classificada femenina amb 813 pals (203,25 de mitjana)
Cal destacar les partides perfectes (300 pals) que van assolir en el decurs de la competició els jugadors, Marcial Ovide i Alvaro-José Cardona.
Un total de 41 esportistes han format els 9 equips que han pres part a la competició celebrada a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts del 8 d’octubre 2013 al 27 de maig de 2014.
La competició homologada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, ha estat organitzada pel Joventut Al-vici C.B.
Dimarts 27 un cop acabada la final individual va tenir lloc el tradicional lliurament de trofeus de mans de Joan Creus president del club organitzador.
Foto1 : Equip Campió amb Joan Creus
Foto2: Participants final individual