HOME

BITLLES CATALANES: JORDI GILABERT I REMEI FARRÉ, CAMPIONS DE CATALUNYA 2014  (10.06.2014)

Jordi Gilabert (C.B. la Galera), i Remei Farré (C.B. COP) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes el passat diumenge 8 de juny a Torelló (Osona) assolint així mateix la medalla UFEC 2014, en la setzena edició d’aquesta competició on van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria Sub 25.

Jordi Gilabert va superar en la final Juanjo Martínez (Torà), segon classificat, Lluís Tolosa (Vallverd), tercer, i Andreu Torres i Antonio Velasco (Llofriu), quart i cinquè classificats, respectivament. També es van classificar per la final Joan Lleixa (la Galera), Xevi Sagalés (Somiserem del Ges), Gaspar Villalón (Guinardó), Jordi Mitjana (COP) i David Cibeira (Siuranenc d’Horta), jugador de categoria sub 25. Per la seva banda, Remei Farré (COP),es va imposar en la final a Maria Cuenca (Alls Secs Piquen), segona classificada, Gemma Lloreta (Mas Duran), tercera, i Roser Enrich (Ametllers), i Katia Martín (los del Huerto), quarta i cinquena classificades, respectivament.

Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser David Cibeira (Siuranenc d’Horta), i Abril Asensio (Ponts), seguits de Gerard Albiol (la Galera), i Miki LLoreta (Mas Duran), en categoria masculina, i de Neus Martínez (Torà) i Alexandra Balada (la Sénia), en femenina.

El XVI Campionat de Catalunya va estar organitzat pel C.B. Somiserem del Ges, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i l’Ajuntament de Torelló. En el lliurament de premis Santi Vivet, alcalde de Torelló, Concepció Villena i Núria Gúell regidores d’Esport i Cultura respectivament de l’Ajuntament de Torelló, i Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, van acompanyar Joan Sabata, president del club organitzador del campionat.