HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ REVALIDA EL TÍTOL DE CAMPIÓ EN EL SEGON TORNEIG DIAMOND   (15.06.2014)
     
 
Axel Guimó del B.C. Diagonal guanya per segon any consecutiu el Torneig Diamond Bowling Club en la final que ha tingut lloc aquest diumenge a les instal•lacions de New Park Vallès de Terrassa.

Els millors 16 jugadors classificats de les sèries prèvies han pres part a la semifinal que ha donat pas a la final de defensa de posició, en la primera partida Axel Guimó ha superat a Marcial Ovide del Club Diagonal en una ajustada partida 198– 189, passant així a la darrera partida on s’ha imposat a Eduard Calzada del Nou Bowling Club per 192-167.

Francisco Hernández del Diamond Bowling Club va aconseguir la millor partida del torneig amb 267 pals, mentre que la millor sèrie també ha estat per Axel Guimó a 1308 (218 de mitjana).

El campionat s’ha tancant amb el lliurament de premis de mans de Josep Oriol Navarro i Jessica Toro, president i vicepresidenta del Diamond Bowling Club.

Un total de 45 esportistes de 12 clubs catalans han pres part a la competició, celebrada a les instal•lacions de New Pack Vallès de Terrassa, del 9 al 15 de juny i organitzada pel Diamond Bowling Club, amb el patrocini de MAPFRE Badia del Vallès i New Park Bowling Parc Vallès i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Axel Guimó amb Eduard Calzada i Marcial Ovide amb el president i vicepresidenta del Diamond BC

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades