HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ROSA MAS I MARCIAL OVIDE CAMPIONS DE LA MEDALLA UFEC 2014  (24.06.2014)
     
 
Rosa Mas, del Vallès Bowling Club de Terrassa i Macial Ovide del Bowling Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, han estat els millors jugadors 2014 i mereixedors de la medalla UFEC. Els esportistes van rebre la medalla de mans de Lluís Montfort, vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

El lliurament de medalles i trofeus de la temporada 2013-2014 va tenir lloc diumenge 22 de juny en el marc de la celebració de la XVII Copa Generalitat, darrera competició de la temporada, celebrada a les instal•lacions de Baix Bowling, a càrrec de Lluís Montfort i acompanyat dels presidents dels Clubs Barcelona, Joventut Al-vici i Diagonal.

El Diagonal s’ha erigit com a millor club de la temporada en categoria masculina assolint, 3 medalles d’or i 1 d’argent en els campionats de Catalunya, juntament amb la medalla UFEC i el títol de lliga, al darrera el Club Vallès amb 2 medalles d’or i la medalla UFEC. Pel que fa a la categoria femenina, el Club Les Corts han estat les campiones, amb 1 medalla d’or, dues de plata i 2 de bronze juntament amb el títol de lliga. D’altra banda el Club Seven-3 ha estat el Club més guardonat per categories amb 5 medalles d’or, dues de plata i 1de bronze.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades