HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB LA GALERA SUPERCAMPIÓ  (08.09.2014)
     
 
El C.B. la Galera, actual campió de Catalunya, s’ha proclamat campió de la sisena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el dissabte 6 de setembre a les pistes del C.B. la Sénia, club que celebra el seu 25è aniversari.

La Supercopa ha enfrontat el campió de Catalunya, el C.B. la Galera format per Joan Josep Ferreres, Joan Lleixà, Roser Cherta, Joan Igual i Vicent Albiol, amb el campió de la Copa Generalitat 2014, el C.B.C. Alls Secs Piquen format per Jordi Burgas, Rafael Contreras, Joan Perea, Manolo Velasco i Tello Berrocal. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya el club amfitrió, C.B. la Sénia amb Josep Cid, José Messeguer, Jaume Vidal, Josep Manel Verge i David Capitan, la Selecció Catalana absoluta formada per Remei Farré, Juanjo Martínez, Maria Cuenca, Gemma Lloreta i Jordi Gilabert, i la Selecció Catalana Sub 25 amb David Cibeira, Alexandra Balada, Neus Martínez, Gerard Albiol i Miki Lloreta.

En les dues partides disputades, La Galera ha obtingut un total de 751 punts. El segon millor equip ha estat la Selecció absoluta amb 748 punts, seguit dels All Secs (732 punts), la Sénia (684 punts)i la Selecció Sub 25 (640 punts).

En el lliurament de trofeus i records van acompanyar a Daniel Cervera, president del C.B. la Sénia, Abel Sensarrich i Gemma Millan, vicepresident i delegada a Tarragona de la FCBB, i Marutxi Ballester i Joan Moisès, alcaldessa i regidor d’esports de l’Ajuntament de la Sénia.


http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto1: La Galera amb, Daniel Cervera, Marutxi Ballester, Gemma Millan i Abel Sensarrich

Foto 2: Equips participants amb les autoritats

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades