HOME




   
 
BITLLES CATALANES: TOTES LES LLIGUES EN MARXA  (15.10.2014)
     
 
Amb l’inici aquest cap de setmana de les lligues Girona i Selva-Alt Maresme, ja estaran en marxa totes les lligues de bitlles catalanes d’aquesta temporada. Tordera (Maresme) acollirà dissabte les dues primeres jornades de la Lliga Selva-Alt Maresme, mentre que Mont-ras i Begur (Baix Empordà), seran les seus el diumenge de la Lliga Girona. A Mont-ras hi competiran els equips de primera divisió i a Begur els de segona. També aquest diumenge es disputaran a Badalona (Barcelonès), les dues primeres jornades de la Lliga Barcelona Grup B, que no es van poder jugar el passat 5 d’octubre per culpa de la pluja.

La lliga més matinera enguany ha estat la de les Terres de l’Ebre, que va començar el 14 de setembre. Aquest diumenge es jugaran els enfrontaments corresponents a la tercera jornada de segona divisió a Freginals (Montsià).

La Lliga Catalana es va posar en marxa el passat 27 de setembre, mentre que la Lliga Barcelona ho va fer el 5 d’octubre. Diumenge passat va començar la Lliga Camp-Priorat, amb la disputa de les dues primeres jornada a la Vilella Baixa (Priorat).

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

http://www.fcbb.cat/calendari_catalana.asp


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades