HOME




   
 
BITLLES CATALANES: 25È ANIVERSARI DEL CLUB DE BIRLES LA SÉNIA  (19.12.2014)
     
 
El teatre del Centre Obrer de la Sénia, va ser l’escenari on el passat 13 de desembre, es va celebrà l’acte central de commemoració del 25è aniversari del Club de Birles La Sénia. En aquest acte es va repassar la història del club, tant esportiva com social, i es va homenatjar a la gran quantitat de persones que han fet possible que el Club de Birles la Sénia sigui un dels clubs de bitlles més importants i actius de Catalunya.

El president del club, Daniel Cervera, va agrair en el seu parlament el suport i la col•laboració de tanta gent durant aquests 25 anys, destacant especialment l’esforç i el compromís del jovent de la Sénia amb el club, també va fer un especial reconeixem als membres fundadors. La FCBB, representada per la seva delegada a Tarragona Gemma Millan, va destacar la gran tasca de promoció de les bitlles catalanes feta pel Club de Bitlles la Sénia durant tots aquest anys i la seva constància en la participació en totes les competicions que la federació organitza.

Marutxi Ballester, alcaldessa de la Sénia, va cloure l’acte fent un reconeixement especial al club per la seva tasca de cohesió social. Un dinar de germanor va posar punt i final a la celebració del 25è aniversari del Club de Birles la Sénia, què, durant tot l’any 2014, ha organitzat diferents actes i competicions per tal de celebrar els seus 25 anys d’història, entre els que destaquen, una lliga infantil, un campionat nocturn durant els mesos de juliol i agost i moltes altres activitats, com l’organització de la sisena edició del Gran Premi Catalunya celebrat el passat setembre.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades