HOME




   
 
BITLLES CATALANES: A PUNT LA SEGONA FASE DE LA LLIGA BARCELONA   (03.02.2015)
     
 
Termites Llefià C (Badalona), i Fusta i Ferro (Salelles), han estat els primers classificats dels dos grups de la primera fase de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes. L’equip de Badalona ha dominat el grup A amb comoditat, aconseguint un total de 26 punts, 13 victòries en 14 partides, mentre que els del Bages, primers del grup B, han sumat 20 punts després d’aconseguir 10 victòries en 12 enfrontaments. Acompanyaran a aquests dos equips en el grup que es disputarà el títol de lliga en la segona fase de la competició els segons classificats de cada grup, Castellar del Vallès i Siuranenc d’Horta C (Barcelona), a més del Termites Llefià B, millor tercer classificat.

Els altres dos grups d’aquesta segona fase es disputaran els llocs del 6è al 10è i de l’11è al 15è classificats. Formaran el grup intermig el Sabadell, To-k-fusta (Badalona), Siuranenc d’Horta D, Sant Martí Sarroca i Terra Roja (Breda), mentre que el grup de la cua estarà format pel Siuranenc d’Horta B, la Perestroika (les Franqueses del Vallès), Riudebitlles (St. Pere de Riudebitlles), Siuranenc d’Horta SN i Termites Llefià A.

Les dues primeres jornades d’aquesta segona fase es disputaran el proper diumenge 15 de febrer a partir de les 10.30 hores, a les pistes de bitlles del C.B. Castellar, a la zona esportiva de Castelllar del Vallès.


Foto: pistes de bitlles de Castellar del Vallès

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades