HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA  (10.02.2015)
     
 
El passat cap de setmana les instal•lacions Girobowling de Salt, van acollir la darrera jornada de Lliga Catalana de la primera divisió masculina on es van definir els grups que disputaran les finals pel títol i permanència.

Els equips dels Clubs, Diagonal (Barcelona), Sweetrade (Les Franqueses), Joventut Al-vici (Castelldefels), Seven-3 (Sant Esteve Sesrovires), Comarcal (Terrassa) i Cat Figueres (Figueres), jugaran la final pel títol de primera, mentre que els equips, Cats (Mataró), Diamond (Sabadell), Barcelona, Nàstic (Tarragona) Terrassa i Les Gavarres (Reus), ho faran per mantenir la categoria.

En la classificació general, el conjunt del Diagonal format per Axel Guimó, Moisés Pérez, Sergi Montaña, Benito Boira i Ricardo Gallego, han marcat la diferència amb un total de 106 punts seguits del Sweetrade, amb Artur Colomer, Raúl Gálvez, Àlvar Cardona i Joan Vall amb 101 punts. En el grup B, els de Sant Esteve Sesrovires, van aconseguir la remuntada classificar-se en primer lloc amb un total de 88 punts, Albert Roca, Sergi Retamal, Juanjo Bustos, Francisco Espinosa i David López formen l’equip.

En la classificació individual Moisés Pérez amb 208,57 de mitjana, ha estat el millor seguit d’Axel Guimó amb 206,83 de mitjana, i Raúl Galvez i Àlvar Cardona amb 204,63 i 202,40 respectivament. Albert Roca amb 209,25 ha estat el millor del grup B amb Carlos Dominguez del Club Cat Bowling Figueres.

Blanes acollirà les semifinals de primera divisió, els dies 9 i 10 de maig, a les instal•lacions de Bowling Center Blanes. Les pistes de New Park Vallès de Terrassa seran l’escenari de la final que tindrà lloc els dies 30 i 31 de maig.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip A Club Seven-3

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades