HOME

BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE CAMPIÓ DEL IV TORNEIG XTREME   (30.03.2015)

Marcial Ovide, del Club Bowling Diagonal, s’endu el premi de campió del quart Torneig Xtreme en vèncer per 213 a 196 a Axel Guimó també del CB Diagonal, en l’eliminatòria anterior Marcial es va desfer de Moisés Semepere del Club Xtreme per 191 a 176, mentre que l’Axel es va imposar a Raúl Glavez del Club Sweetrade per un ajustat 216 a 204.

Emocionants enfrontaments als octaus de final entre els jugadors Moisés Sempere i Artur Colomer i José Rubio i Raúl Gálvez que varen haver de recorre al llançament d’una bola per desempatar amb victòria de Moisés i Raúl.

Desprès de 5 sèries de classificació, diumenge va tenir lloc la final per eliminatòria entre els 16 millors classificats, Cristina Sanz del Club Les Corts i Keyla Vásquez del Club Seven-3 van ser les úniques representats femenines a la final.

Tot i que la competició és amb handicap cal destacar els bons resultats scratchs d’Àlvar Cardona (Sweetrade BC) que va aconseguir la millor sèrie de classificació amb 1424 (237,33 de mitjana), la millor va ser per Axel Guimó amb 286. En categoria femenina Cristina Sanz del Club Les Corts s’adjudicà la 1a posició amb una mitjana de 208,25 i la millor partida femenina amb 264 pals. En l’apartat de hàndicap, José Rubio de l’Xtreme Bowling Club va assolir la millor partida i sèrie amb 293 i 1373 pals respectivament.

Un total de 60 esportistes de 16 clubs catalans van participar en aquesta edició del Torneig Xtreme Bowling Club, celebrada del 21 al 29 de març a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec dels membres de la junta del Club organitzador, Moisés Sempere,tresorer va ser l’encarregat de lliurar el premi del campió. La competició ha estat organitzada per l’Xtreme Bowling Club , amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.