HOME




   
 
BOWLING TENPIN: TOT APUNT PER LA RECTA FINAL DELS CAMPIONATS DE CATALUNYA 2015  (10.04.2015)
     
 
Aquest cap de setmana comencen les darreres sèries dels Campionats de Catalunya de Bowling que donaran els campions de Catalunya 2015. L’equip del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses del Vallès, encapçala la classificació provisional amb un total de 10.021 pals.

Al conjunt del Vallès format per, Àlvar Cardona, Joan Vall, Artur Colomer i Raúl Gálvez, el segueix l’equip del B.C. Diagonal amb, Moisés Pérez, Axel Guimó, Sergi Montaña i Marcial Ovide amb 9.785 pals, el tercer lloc és per l’equip jove del Club Seven-3 amb 9.399 pals i format per, Juanjo Bustos, Franc Hernandez, Sergio Retamal i David López

En la modalitat de parelles, Àlvar Cardona i Joan Vall lideren la prova masculina, Roser Romero i Sandra Torrents (Club Les Corts) la femenina i Rosa Mas i Valentí Mas del Valles B.C. la categoria mixta.

Pel que fa a la classificació individual el duel femení està entre Sandra Torrents amb 2.228 pals i Rosa Mas amb 2.213 pals. En la categoria masculina la disputa és entre Moisés Pérez amb 2.774 pals i Àlvar Cardona 2.730 pals.

Un total de 131 esportistes de 18 clubs catalans participen a la competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i que se celebra a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, de l’11 al 19 d’abril.

http://www.fcbb.cat/competicions_campcat.asp

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades