HOME




   
 
BITLLES CATALANES : FINALITZA LA LLIGA CATALANA  (22.04.2015)
     
 

Amb la disputa de l’última jornada, el passat cap de setmana ha finalitzat la quarta edició de la Lliga Catalana de Bitlles, en la que han participat 65 equips de 61 clubs de tot Catalunya, repartits en 7 grups diferents.


Classificacions: C.B. Amposta i C.B. La Galera (grup 1), C.B.C. Vall-llobrega i C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras (grup 2), C.B. Guinardó i C.B. Castellar del Vallès (grup 3), C.B. La Penya del Bistec (Tordera) i C.B. Somiserem del Ges (Torelló) (grup 4), C.B. Os de Balaguer i C.B. Benavent de Segrià (grup 5), C.B. Castellserà i  C.B. Vallverd d’Urgell (grup 6), i C.B. Lloreta Kin  de Cervera i C.B. Ivars (grup 7).


Els campions i subcampions de cada grup juntament amb Salomó com a club organitzador, participaran al XXI Campionat de Catalunya de Clubs de bitlles catalanes.  Aquest campionat tindrà a lloc al camp de futbol de Salomó (Tarragonès)  el proper  31 de maig.


La competició de lliga està organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling amb la col·laboració de tots els clubs participants.


 http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: Os de Balaguer, campió del grup 5


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades