HOME




   
 
BITLLES CATALANES: LA CAVA A, CAMPIÓ DE LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (05.05.2015)
     
 
L’equip A del C.B. La Cava s’ha proclamat campió de la 26a edició de la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes (abans Lliga de Tarragona), amb un total de 46 punts, superant per dos punts als equips de La Galera B i Godall A (campió de la temporada 2013/14).

Els llocs de cua de la primera s’han decidit en la última jornada, disputada a Camarles el passat 1 de maig. Finalment el Catalònia de Jesús A perd la categoria, i Els Valentins i Fora Forat (Vinaròs), hauran de jugar-se la permanència amb el segon i tercer classificats de segona divisió.

A segona divisió la Sénia B s’ha proclamat campió amb un total de 42 punts, seguit de Masdenverge amb 40 i Freginals amb 36. Aquests dos equips seran els que jugaran la promoció d’ascens que acollirà Amposta el proper 17 de de maig.

Individualment, Joan Lleixà (La Galera), i Paquita Matamoros (Godall), han estat els millors tiradors de primera divisió, mentre que a segona han dominat aquesta classificació Hassan El Amri (Els Alfacs), i Ángeles Bouso (Godall).

En el marc del tradicional dinar de germanor es van lliurar els trofeus als campions de mans de Gemma Millan, delegada de Tarragona de la FCBB.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Equip A La Cava amb Gemma Millan

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades