BOWLING TENPIN: L’EQUIP B DEL SWEETRADE B󷷷C󷷷 LES FRANQUESES CAMPIÓ DE LLIGA DE 2A DIVISIÓ MASCULINA  (11.05.2015)

L’equip vallesà va liderar en tot moment les dues fases de la final, la segona posició ha estat per l’equip B del Joventut Al-vici de Castelldefels i el tercer lloc per l’equip empordanès Cat Bowling Figueres, cap dels tres equips poden assolir l’ascens doncs ja tenen un equip a la màxima divisió. La final per l’ascens va tenir lloc diumenge 10 de maig a les instal•lacions de Ilusiona Diagonal Mar.
Dissabte va ser el torn pels 6 equips que lluitaven per la permanència, els equips del Nou Bowling Club de Mataró, Club Flecha-1 de Barcelona i Bowling Club Granollers de Montmeló van superar la final mantenint la categoria, mentre que C.B. Penedès del Vendrell, B.C. Diagonal de Sant Vicenç dels Horts i Nàstic B.C. de Tarragona baixen a la 3a divisió.