HOME




   
 
BOWLING TENPIN: IRENE MOLERA CAMPIONA DEL PRIMER OPEN SANT VICENÇ  (17.05.2015)
     
 
Irene Molera del Club Seven-3, campiona del I Open Sant Vicenç en una emocionant final amb Axel Guimó del Club Diagonal, 219-212, que ha arribat invicte a la final. En l’enfrontament anterior, Irene s’ha desfet amb comoditat de Moisés Pérez del Club Diagonal 215 – 159, tercer classificat.

Cal destacar els bons resultats del torneig amb Axel Guimó al capdavant amb la millor sèrie de classificació, 1403 (233,83 de mitjana) i 1255 (251 de mitjana) en la final doble K.O. d’aquest matí, així com la millor partida del torneig amb 280 pals. Àlvar Cardona del Sweetrade B.C. amb 1017 pals (254,25 de mitjana) ha obtingut els millors resultats de la semifinal. La millor partida femenina i premi Bowltech l’ha aconseguit Lia Mojarro del Club Seven-3, Marcial Ovide I Sergi Montaña(Club Diagonal), han guanyat el premi del Gimnàs Espai al obtenir la millor sèrie de repesca scratch i amb handicap respectivament.

Acabada la competició ha tingut lloc el lliurament de premis de mans de Íngrid Julià i Cristina Sanz en representació del club organitzador.

Un total de 51 esportistes de 14 clubs han pres part a la competició, celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, del 12 al 17 de maig i organitzada pel Club Bowling Les Corts, amb el patrocini de Bowltech i Gimnàs i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Classificació: Irene Molera, Axel Guimó, Moisés Pérez, Ivan Jiménez, Xavier Piqué, Àlvar Cardona, Miquel A Roig, Sergi Montaña, Artur Colomer, Jordi Tubella, Raúl Gálvez, Fernando Gómez, Moisés Sempere, Marcial Ovide, Francisco Rodríguez i Xavier Julià.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto 1: Irene Molera amb Axel Guimó i Moisés Pérez

Foto 2: Lia Mojarro amb Cristina Sanz


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades