BOWLING: EL BC DIAGONAL ACONSEGUEIX LA LLIGA PER SETÈ ANY CONSECUTIU  (06.06.2015)

El Bowling Club Diagonal, campió de Lliga Catalana per setè any consecutiu, l’equip format per, Axel Guimó, Benet Boira, Moisés Pérez i Sergi Montaña, va liderar en tot moment la competició i es van fer amb el títol de primera divisió el passat 31 de maig en la jornada final.

La segona plaça va estar pel Swetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, amb Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall i Raúl Gálvez, seguits del Comarcal Bowling Club de Terrassa, format per Sergio Pérez, Antonio Ruiz, Manuel López, Miquel Rosas , Arnau Faja i Òscar Colom.

Dissabte 30 de maig va tenir lloc la final de permanència, en la que van mantenir la categoria els equips Diamond A de Sabadell, Barcelona A i Les Gavarres de Reus.

A la primera divisió hi han participat un total de 70 esportistes de 12 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.