BOWLING: EL CLUB BOWLING GIRONA CAMPIÓ DE LA 3A DIVISIÓ   (10.06.2015)

L’Equip del Club Bowling Girona de Salt, es va erigir campió de la 3a divisió de Lliga Catalana, en una emocionant i ajustada final entre els 3 primers equips

El Conjunt de Salt format per, Agustí Agell, Hilario Molina, Joan Casals, Joan Pagés, Oliver Zobl, Sergi Marcé i Xavier Salleras, es van imposar al Seekers CB de Barcelona amb, Ferran Gordillo, Juan Carlos Lloris, Ramon Requena, Ruben Tebar, Sergi de la Fuente i Tomás Benítez per dos punts (62 a 60), el tercer lloc va estar per l’equip B del Diamond Bowling Club de Sabadell, format per, Alejandro Correa, Antonio Pino Carlos Sánchez, Enrique Ledesma, Enric Muñoz, José M Blanco i Ramon Hervás, amb un total de 56 punts.

El conjunt gironí aconsegueix l’ascens a 2a divisió juntament amb el Seeker’s i el Diamond B. Empuriabrava, Xtreme, Terrassa B, Joventut Al-vici C i Sant Andreu mantenen la categoria.

La jornada final va tenir lloc a les instal·lacions Ilusiona- Diagonal Mar de Barcelona el passat 31 de maig

La tercera divisió l’han format 9 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.