BOLOS LEONESES : LUCINIO LLAMAS I LUIS FERNANDO PRADO CAMPIONS DE LA COPA FEDERACIÓ 2015  (16.06.2015)

Lucinio Llamas del Club de Bolos Leones El Negrillon i Luis Fernando Prado del Club de Bolos Dama de Arintero, nous campions de la Copa Federació de primera i segona categoria respectivament.
Lucinio Llamas amb un total de 509 punts es va fer amb el campionat de primera categoria, en una ajustada final entre Andrés Gonzalez també del Club Negrillón amb 505 punts, i Lucinio Valle del Club Dama de Arintero amb 504 punts.
Pel que fa a la segona categoria, Luis Fernando va guanyar amb comoditat amb un total de 578 punts, seguit per Luis Manuel González del Club de Bolos Leoneses de Horta amb 517 punts, i Francisco Aranda del Negrillon va ser el tercer classificat amb 501 punts.
Els pistes del Club de Bolos Leoneses El Negrillón situades al Poliesportiu de Bellvitge, Sergio Manzano van acollir la 13a edició de la Copa Federació el passat 14 de juny.
El lliurament de trofeus va anar a càrrec de Gregorio Valcarcel, president del club amfitrió acompanyat de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.