HOME

BITLLES CATALANES: NÚRIA MORAN I JAUME FANDOS CAMPIONS DE CATALUNYA 2015  (17.06.2015)

Núria Moran (C.B. Blanes), i Jaume Fandos (C.B. Amposta) es van proclamar campions de Catalunya de bitlles catalanes el passat diumenge 14 de juny a Ponts (la Noguera), en la dissetena edició del Campionat de Catalunya Individual on van participar 100 jugadors i jugadores, 60 homes i 40 dones de tot el país, entre ells 10 nois i 10 noies de categoria Sub 25.

Jaume Fandos va superar en la final Paulino García (los del Huerto), segon classificat, Jordi Vilanova (Torrelameu), tercer i Antonio Velasco (Mont-ras), i Manolo Velasco (Alls Secs Piquen), quart i cinquè classificats, respectivament. També es van classificar per la final Jordi Burgas (Alls Secs Piquen), Josep Maria Roig (Salomó), Jaume Reñé (Tàrrega), Josep Forcada (Benavent de Segrià), i Valentí Alfara (Vinaròs). Per la seva banda, Núria Moran es va imposar en la final a Gemma Lloreta (Lloreta Kin), segona classificada, Marta Solé (Siuranenc d’Horta), tercera, i Teresa Botet (Palamós), i Lourdes Adell (Masdenverge), quarta i cinquena classificades, respectivament.

Els millors classificats en categoria Sub 25 i campions de Catalunya d’aquesta categoria van ser Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i Jordi Vilanova (Torrelameu), seguits de Gemma Carné (Lloreta Kin), i de Judith Picón (Amposta), en categoria femenina, i de Nil Solé (Igualada), i Miquel Ripollès (la Sénia), en masculina.

Va presidir el lliurament de premis Trini Ruiz regidora d’esports de l’Ajuntament de Ponts, acompanyada de Fèlix Gónzález, representant també l’Ajuntament de Ponts, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Àngel Asensio, president del Club de Bitlles Ponts, organitzador del campionat.