BOWLING TENPIN: EL BC DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT   (01.07.2015)

L’equip del Bowling Club Diagonal format per, Axel Guimó, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Sergi Montaña, van aixecar la copa de campions de la 18a edició de la Copa Generalitat de Bowling, els campions van rebre el trofeu de mans de Gerard Figueras, Director General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya.

El segon lloc va estar per l’equip del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, amb, Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Vall i Raúl Gálvez amb 104 punts seguits pel conjunt del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires format per, David López Francisco Hernández, Juanjo Bustos i Sergio Retamal, amb 89 punts.

La Copa Generalitat tanca la temporada 2014-2015, els 8 millors equips classificats als Campionats Nacionals de Catalunya van prendre part a la competició celebrada diumenge 28 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling, de Sant Vicenç dels Horts.

Classificacions: BC Diagonal 137 punts, Sweetrade BC 104 punts, C Seven-3 89 punts, CB Les Corts 88 punts, Barcelona 80 punts, Cat Figueres 61 punts, Joventut Al-vic CB 43 punts i Nou BC 0 punts.