BOWLING: BONS RESULTATS DELS CATALANS AL CAMPIONAT D’EUROPA SÈNIOR  (03.07.2015)

La parella formada per Ignasi Moles i Ricard Franco es van classificar en 17a posició amb una mitjana de 194,08, en la prova de parelles en categoria B d’un total de 103 parelles participants.

En la categoria A, Àlvaro Cardona i Albert Roca, van obtenir la 61a plaça de 143 parelles, amb una mitjana de 183,50, pel que fa a les proves individuals, Albert Roca amb una mitjana de 192 es classificava el 46è d’un total de 220 participants d’aquesta categoria, Alvaro Cardona, Ricard Franco i Ignasi Moles participaven en la categoria B, les seves classificacions van estar la 54a posició per Álvaro, 90a posició Ricard i 150 Ignasi d’un total de 210 participants en aquesta categoria. Marcel·lí Sangés participant de la categoria C, va obtenir la classificació 261 de la general de
298.

Maribel Monfort va estar l’única representant catalana femenina que també participava en la categoria C, i amb un total de 2831 pals es va classificar en el lloc 64 de la general d’un total de 118 participants

Aquesta ha estat la 24a edició de l’ESBC Championships, celebrat a Bolonya (Itàlia) del 20 al 27 de juny, un total de 1397 esportistes (1047 homes i 350 dones) de 26 federacions europees han pres part a la prestigiosa competició que organitza l’European Senior Bowlers Committee.