HOME




   
 
BITLLES CATALANES: JOAN JOSEP SEGURA CAMPIÓ DE LA 8A COPA GIRONINA  (07.07.2015)
     
 
Joan Josep Segura del Club Begur, nou campió de la Copa Gironina, la 8a edició es va celebrar diumenge 5 de juliol al camp de futbol de Mont-ras, amb la participació dels 64 millors jugadors de la temporada 2014-2015.

Merescuda victòria Joan Josep Segura que va obtenir molt bons resultats en el decurs de la competició, en la partida final es va imposar a Rafael Contreras del Club Alls Secs Piquen de Mont-ras per 86 a 73, en semifinals es va enfronta al campió 2014, Andreu Torres a qui va vèncer per 75 a 65, d’altra banda Rafael Contreras s’imposava a Jordi Burgas dels Alls Secs en una ajustada partida 72 a 68.

En la lluita pel 3r i 4r lloc, Jordi Burgas es va imposar a Andreu Torres del Club Vall-llobrega per 86 a 79 punts. Jordi Burgas va assolir la millor partida del torneig amb 90 punts, màxima puntuació d’aquest esport.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de trofeus de mans d’Ernest Darder, delegat de Girona de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling juntament amb Andreu Torres que va ser l’encarregat de traspassar el trofeu al guanyador i acompanyats per Victoria Medinyà, presidenta del Club Els Cremats organitzadors de la competició i Vicenç Darder àrbitre de la jornada.

Foto: Els vencedors de la Copa Gironina amb Ernest Darder

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades