HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB SIURANENC D’HORTA “SUPERCAMPIÓ”  (08.09.2015)
     
 
El C.B. Siuranenc d’Horta, actual campió de la Copa Generalitat, s’ha proclamat campió de la setena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el dissabte 5 de setembre a les pistes del C.B. la Penya del Bistec de Tordera, club que celebra el seu 10è aniversari.

La Supercopa ha enfrontat el campió de Catalunya, el C.B. la Penya del Bistec format per Xavier Mena, Llorenç Serra, José Luís Gómez, Jaime López, Jaume Carbó i Quim Caballé, amb el campió de la Copa Generalitat 2015, el C.B. Siuranenc d’Horta format per Josep Maria Vilar, Mario Lucero, David Cibeira, Jorge Bort, Ferran Herrera i Toni Solé. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya la Selecció Catalana formada per Jordi Vilanova, Núria Morán, Marta Solé, Teresa Botet, Judith Picón i Jaume Fandos, i un combinat dels clubs de la Selva-Alt Maresme format per Fernando Herbás, Xavier Ruscalleda, Emili Morais, Cristina García i Aureli Estebanell.

En les dues partides disputades el Siuranenc d’Horta ha obtingut un total de 791 punts (386 + 405). El segon millor equip ha estat la Selecció Catalana amb 744 punts, seguit de la Penya del Bistec i el combinat de la Selva-Alt Maresme.

En el lliurament de trofeus i records ha estat presidit per la regidora de l’Ajuntament de Tordera Sílvia Català, acompanyada d’Ernest Darder, directiu de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i de Joaquim Caballé, president del C.B. la Penya del Bistec.


Foto: C.B. Siuranenc d’Horta

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades