BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ I MOISÉS PÉREZ CAMPIONS DEL III TORNEIG VILA DE SANT VICENÇ DELS HORTS – VI TORNEIG JOVENTUT AL-VICI  (05.10.2015)

Per tercer any consecutiu la parella del B.C. Diagonal formada per Axel Guimó i Moises Pérez guanyen el Trofeu Vila de Sant Vicenç dels Horts - VI Torneig Joventut Al-vici, en la final que va tenir lloc aquest diumenge.

Les 12 millors parelles de les sèries de classificació van prendre part a la final formada per dos grups, la parella guanyadora va liderar el seu grup en tot moment enfrontant-se per la defensa del títol a la millor parella del segon grup. formada per Cristina Sanz (Club Les Corts) i Fernando Gómez (Joventut Al-vici C.B.), al qui van derrotar per 426 a 382. En la lluita per la 3a i 4a posició, Pedro Jiménez (Club Mediterrània) i Joan Vall (BC Sweetrade) van superar a Eloy Cinca i José Rubio del Club Seven-3, tercers i quarts classificats respectivament.

Cal destacar els bons resultats del torneig que va fer molt difícil la classificació per la final. La millor partida masculina va estar per Fernando Gómez amb 289 pals, mentre que Cristina Sanz aconseguia la millor partida femenina amb 271 pals, pel que fa a les millors sèries han estat per Marcial Ovide amb 1347 pals, scratch i Carlos Figuls amb 1326 amb handicap.

Classificacions: 5è David Ansaldo/ Borja Hernanz (Club Joventut); 6è Carlos Figuls / Andrés Sanz (Club Sweetade);7è Sergi Montaña/Marcial Ovide (Club Diagonal); 8è Raúl Gálvez/ Artur Colomer (Club Sweetrade); 9è Benito Boira/Jordi Ponsico (Diagonal-Joventut); 10è Íngrid Julià/Jordi Tubella (Les Corts-Joventut); 11è Miguel Casanova/José Martínez (Nàstic BC); 12è Joan Creus / Álvaro Cardona (Joventut –Barcelona).

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec de Joan Creus, president del club Joventut, acompanyat de Lluis Montfort, vicepresident 2n de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Carla Teres, directora de Fisio - Estètica Barcelona, entitat col·laboradora.

Un total de 35 parelles han pres part a la competició, celebrada del 26 de setembre al 4 d’octubre a Baix Bowling i organitzada pel Joventut Al-Vici, C.B., amb el patrocini del patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i la col·laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, Baix Bowling, Multicines La Vailet, Cal Chicho, i cadena B+B