HOME




   
 
BOWLING TENPIN: AXEL GUIMÓ CAMPIÓ DEL TORNEIG DE REIS   (11.01.2016)
     
 
Axel Guimó del Club Diagonal de Sant Vicenç dels Horts, campió del 3r Torneig de Reis en vèncer Álvaro-José Cardona del Club Barcelona, en la darrera eliminatòria de la final, per 223 a 200.

Aquest diumenge es van disputar la semifinal i final amb els 20 millors classificats del torneig, Eloy Cinca del Club Seven-3, amb un total de 2014 pals va entrar en el primer lloc per a la final, seguit de Moisés Pérez (1973), Axel Guimó (1931) i Alvaro-José Cardona (1927).
En la primera eliminatòria de la final, Axel es va imposar al seu company d’equip Moisés Pérez, campió de la 2a edició, d’altra banda Álvaro-José va eliminar a Eloy Cinca del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires.

Pel que fa als rècord individuals, Moisés Pérez es va fer amb la millor partida 279, la millor sèrie la va assolir Emiliano Panades del Club Seven-3, amb 1373 pals i Axel Guimó, amb 1350 aconseguia la millor sèrie de repesca. En categoria femenina la millor partida i sèrie de repesca va estar per Íngrid Julià del Club Bowling Les Corts de Barcelona, amb 244 i 1228, la millor sèrie va estar per Cristina Sanz amb 1201 també jugadora del Club Les Corts.

Des de fa tres anys Baix Bowling organitza aquest torneig amb el patrocini de Bowltech, única competició on els premis són material esportiu.

Un total de 72 esportistes de 16 clubs catalans, van participar a la competició que va tenir lloc del 2 al 10 de gener a les instal·lacions de Baix Bowling a Sant Vicenç dels Horts.

La competició es va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Marcial Ovide, director del torneig, acompanyat per Patrick Guerre representant de Bowltech International.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Podi de campions acompanyats per Marcial Ovide i Patrick Guerre

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades