BOWLING TENPIN: JORDI TUBELLA CAMPIÒ DEL I CIRCUIT SÈNIOR  (02.02.2016)

Jordi Tubella del Joventut Al-vici C.B. de Castelldefells guanya la primera edició dels Circuits Sènior en una emocionat final amb Antonio Pérez del Bowling Club Granollers, en Jordi va superar Antonio per 6 pals, 605 – 599.
El tercer lloc va estar per Antonio Diaz del Nàstic Bowling Club amb 533 pals, a la classificació el segueixen José Mora del Club Les Gavarres de Reus, Ricardo Franco del Joventut, Felipe Berruezo del Club Comarcal de Terrassa, la setena posició va estar per Íngrid Julià del Club Les Corts de Barcelona i única classificada femenina.

Aquesta ha estat la primera edició dels circuits sèniors que ha constat de 4 proves de classificació i una final, que va tenir lloc aquest diumenge a les instal·lacions de Bowling Pedralbes de Barcelona.

La competició va cloure amb el tradicional lliurament de premis i trofeus de mans de Ricardo Franco i Albert Roca, president i vicepresident de l’Associació.

Un total de 55 esportistes de 18 clubs catalans, han pres part a les proves de classificació, la competició ha estat organitzada per l’Associació Bowling Catalunya Sènior i Evencan amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.