HOME




   
 
BOWLING TENPIN: DEFINITS ELS GRUPS PER A LES FINALS DE LLIGA CATALANA DE PRIMERA DIVISIÓ MASCULINA  (09.02.2016)
     
 
El passat cap de setmana les instal·lacions Baix Bowling i New Park Vallès, van acollir la darrera jornada de Lliga Catalana de la primera divisió masculina on es van definir els grups que disputaran les finals pel títol i permanència.

Els equips dels Clubs, Diagonal (St. Vicenç dels Horts), Sweetrade (Les Franqueses), Joventut Al-vici (Castelldefels), Cat Figueres (Figueres), Comarcal (Terrassa) i Diamond (Sabadell), jugaran la final pel títol de primera, mentre que els equips, Seven-3 (Sant Esteve Sesrovires), Nàstic (Tarragona), Les Gavarres (Reus), Barcelona (Barcelona) Cats (Mataró) i Black Bowl (Platja d’Aro), ho faran per mantenir la categoria.

En la classificació general, el conjunt del Diagonal format per Axel Guimó, Moisés Pérez, Sergi Montaña, Benito Boira i Marcial Ovide, han marcat la diferència amb un total de 123 punts seguits del Sweetrade, amb Artur Colomer, Raúl Gálvez, Àlvar Cardona,Joan Vall, Joan Piqué i Víctor Hurtado, amb 108 punts. En el grup B, els de Figueres, es van classificar en primer lloc amb un total de 98 punts, Albert Vinyoles, Carlos Domínguez, Manel Gimeno, Antonio López, Christophe Maslard i Narcís Sistach formaven l’equip.

En la classificació individual Moisés Pérez amb 219,63 de mitjana, ha estat el millor seguit de Marcial Ovide amb 215,05 de mitjana, i Artur Colomer i Axel Guimó amb 213,58 i 210,33 respectivament. Cal destacar la partida perfecta (300) que va assolir el jove jugador del Club Seven-3 Juan José Bustos en la darrera jornada.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip A Club Cat Bowling Figueres

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades