BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE CAMPIÓ PER SEGONS ANY CONSECUTIU DEL TORNEIG XTREME  (21.03.2016)

Marcial Ovide, del Club Bowling Diagonal, campió per segon any consecutiu del Torneig Xtreme en vèncer per 247 a 214 a Keyla Vásquez del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, en l’eliminatòria anterior Marcial es va desfer d’Artur Colomer del Sweetrade B.C. amb un contundent 244 a 210, mentre Keya es va imposar a Raúl Gálvez del Sweetrade B.C. per un ajustat 244 a 243.

Marcial Ovide va lidear la competició en tot moment, entrant a la final amb 1412 pals, desprès de 6 sèries de classificació diumenge va tenir lloc la final amb els 18 millors classificats.

Tot i que la competició és amb handicap cal destacar els bons resultats scratchs, Artur Colomer va aconseguir la millor partida masculina amb 289, la millor partida femenina la va assolir Irene Molera del Club Les Corts de Barcelona amb 266. En l’apartat handicap la millor sèrie masculina va ser per Álvaro-José Cardona (C.B. Barcelona) amb 1325, en categoria femenina, Íngrid Julià(Club Les Corts) va assolir els millors resultats amb 1299 pals, la millor partida amb handicap també va ser per Irene Molera amb 289 pals.

Un total de 47 esportistes de 13 clubs catalans van participar en la cinquena edició del Torneig Xtreme Bowling Club, celebrada del 12 al 20 de març a les instal•lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts.

El lliurament de premis i trofeus va anar a càrrec dels membres de la junta del Club organitzador. La competició ha estat organitzada per l’Xtreme Bowling Club , amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Foto 1: Marcial Ovide i Keyla Vásquez
Foto2: Els 7 millors classificats