HOME




   
 
BITLLES CATALANES󷷷 VALL-LLOBREGA CAMPIÓ DE LA LLIGA GIRONA  (04.05.2016)
     
 
L’equip A del C.B. Vall-llobrega, s’ha proclamat campió, per primera vegada, de la Lliga Girona de bitlles catalanes 2015/2016. L’equip de Vall-llobrega, format per Francisco Ruiz, Manel Aguilar, Andreu Torres, Antonio Muñoz i Albert Burgas, ha estat el gran dominador de la lliga tota la temporada, i només ha perdut una partida, precisament contra el segon classificat, el CC.B.C. Begur, que també ha fet una gran temporada. El Palamós ha estat el tercer classificat, empatat a punts amb el Carrilet i l’Empordanet

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat Eduardo Romero i Joan Josep Segura (Begur), Francisco Ruiz i Manel Aguilar (Vall-llobrega A), i Manuel Carrasco (Torrent). La millor jugadora ha estat Ana Muñoz de Palamós.

Les dues últimes jornades es van disputar al poliesportiu de Mont-ras (Baix Empordà), el passat diumenge 1 de maig. El lliurament de trofeus, va anar a càrrec d’Ernest Darder, delegat de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling a Girona, i de Victòria Medinyà, delegada de la Lliga Girona.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto: PODI AMB ERNEST DADER

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades