HOME




   
 
BITLLES CATALANES: ÚLTIMA JORNADA DELS CIRCUITS INDIIVDUALS   (06.05.2016)
     
 
Aquest cap de setmana 7/8 de maig es disputarà la sisena i última jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, en les categories sènior i sub 25, el Circuit Infantil va finalitzar el passat 24 d’abril.

Els participants en aquesta competició han pogut escollir entre les diferents seus, que seran dissabte dia 7 Bellpuig (l’Urgell), Calella (el Maresme), Begur (el Baix Empordà), Vic (Osona), i Godall (el Montsià). El diumenge dia 8 es competirà a Barcelona – Vall d’Hebron (el Barcelonès), Vilafranca del Penedès (l’Alt Penedès), Cabacés (el Priorat), Cervera (la Segarra), Ponts (la Noguera), Benavent de Segrià (el Segrià), i Vinaròs (Castelló).

De les classificacions finals en sortiran els participants del proper Campionat de Catalunya Individual, que se celebrarà pel què fa a les categories sènior i sub 25, el proper 29 de maig a Castellar del Vallès (el Vallès Occidental). El campionat infantil, que inclou les categories benjamina, alevina i infantil es disputarà el dissabte 4 de juny a Badalona (Barcelonès)


Foto: Millors jugadors sènior masculí del circuit 14-15

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades