HOME




   
 
BITLLES CATALANES: FINALITZEN LES LLIGUES TERRES DE L’EBRE I BARCELONA  (12.05.2016)
     
 
El dissabte 14 de maig acabarà la Lliga Terres de l’Ebre, amb la celebració de la última jornada a Camarles (Baix Ebre). A primera divisió el campió és des de fa jornades el Godall B, mentre que el segon i tercer lloc se’ls disputaran els equips A i B de la Galera, la Cava A, Vinarós C i Amposta A. Pel què fa a la lluita pel descens, el Fora Forat (Vinaròs), ja és equip de segona divisió, mentre que diversos equips lluiten per evitar les places de promoció.

A segona divisió, Catalònia de Jesús B i els Alfacs es jugaran el títol de lliga i l’ascens directe en un duel directe entre ells, mentre que la Sénia Globbetrotters ja té matemàticament assegura la tercera plaça i jugarà la promoció d’ascens a primera divisió.

La lliga Barcelona acabarà el diumenge 15 de maig amb la celebració de la última jornada (2 partides), a les pistes de l’escola Creu Alta de Sabadell (Vallès Occidental), a partir de les 10.30 hores, amb el títol de lliga ja decidit a favor del C.B. Colobrers de Castellar del Vallès. El més interessant de la jornada serà la lluita pel segon i tercer lloc, ja que hi ha 6 equips separats per tant sols 2 punts.



Foto: la lliga Barcelona a vista de drone a Sant Pere de Riudebitlles

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades