HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÈXIT DEL SWEETRADE A LES FINALS DELS CAMPIONATS NACIONALS DE CATALUNYA   (15.05.2016)
     
 
Les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts han acollit aquest diumenge les finals individuals i de parelles dels 19es Campionats Nacionals de Catalunya amb la participació dels 24 millors, de les sèries de classificació, 8 esportistes de cada una de les categories.

En la prova individual, Àlvar Cardona (1639) del Sweetrade Bowling Club de Les Franqueses ha estat el vencedor de la primera categoria, seguit d’Axel Guimó (1612) i Sergi Montaña (1602) del B.C. Diagonal de Sant Vicenç dels Horts. Cal destacar la partida perfecta (300 pals) que ha assolit Àlvar Cardona.

En la segona categoria els resultats han estat molt ajustats, Xavier Albert del Club Barcelona, ha estat el campió amb 1379 pals, compartint podi amb José M Corrales del Diamond BC de Sabadell i Joan Vall del Sweetrade BC. amb 1375 i 1360 pals respectivament.

Pel que fa a la tercera categoria, José Rubio amb 1465 pals, Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, ha guanyat amb comoditat als seus contrincants, Vicens Ventura del Nàstic B.C. de Tarragona amb 1377, ha estat segon i Andrés Sanz del Sweetrade BC tercer amb 1365.

En la prova de parelles Àlvar Cardona i Joan Vall han liderat la prova en tot moment adjudicant-se la medalla d’or, la lluita per la medalla de plata entre les parelles, Artur Colomer i Raúl Gálvez (Sweetrade B.C) i Axel Guimó i Marcial Ovide (BC Diagonal) en donat el punt d’emoció a la competició, Artur i Raúl han superat per 11 pals a l’Axel i Marcial.

En la segona categoria les parelles del Diamond formades per
J.M. Corrales i-Miguel A Seoane i Francisco Hernández- Enrique Ledesma han assolit les medalles d’or i plata mentre el bronze ha estat per la parella del Nàstic formada per Antonio Díaz i Vicens Ventura. Eloy Cinca i José Rubio (Club Seven-3) han estat els campions de la tercera categoria seguits per Andres Sanz i Xavier Piqué del Sweetrade BC i Francisco Abadal i Ramon Guasch del Joventut Al-vici de Castelldefels.

El lliurament de medalles a anat a càrrec de Roser Romero, gerent de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling acompanyada de Patrick Guerre, president del Sweetrade B.C. i Keyla Vásques col·laboradora de l’organització.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp

Foto: medallistes

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades