HOME




   
 
BITLLES CATALANES: COLOBRERS CAMPIÓ DE LA LLIGA BARCELONA  (19.05.2016)
     
 
L’equip del C.B. Colobrers, s’ha proclamat campió, en la seva primera participació, de la Lliga Barcelona de bitlles catalanes 2015/2016. L’equip de Castellar del Vallès, format per Josep Piñol, Jordi Rocabert, Ramon Piñol, Josep Perea, Fina García, Jordi Piñol, José Cruz, Rosa López, José López i Gina Piñol ha estat el gran dominador de la lliga tota la temporada, aconseguint 42 punts (21 victòries i 5 derrotes), dels 52 possibles.

La lluita per segon lloc ha estat més igualada, i s’ha resolt en la última jornada a favor del To-k-fusta de Badalona, que ha superat en un triple empat a 36 punts als equips del Termites de Llefià. Segon ha quedat Termites Vermell i tercer Termites Groc.

Individualment, els millors jugadors de la temporada han estat José Cruz (Colobrers), Juan Ortega (Termites Vermell), i Josep Perea (Colobrers), en homes. En categoria femenina les millors han estat Fina García (Colobrers), Irati Bort (Siuranenc d’Horta), i Elena Martí (Riudebitlles).

Les dues últimes jornades s’han disputat a l’Escola Creu Alta de Sabadell (Vallès Occidental), el passat diumenge 15 de maig. El lliurament de trofeus, a anat a càrrec d’Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling i Elies Saball, president del C.B. Sabadell.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: C.B. Colobrers, campions de la Lliga Barcelona amb Abel Sensarrich

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades