HOME




   
 
BITLLES CATALANES: DELS CIRCUITS INDIVIDUALS AL CAMPIONAT DE CATALUNYA  (26.05.2016)
     
 
El proper diumenge 29 de maig es disputarà a Castellar del Vallès (Vallès Occidental), la divuitena edició del Campionat de Catalunya Individual de bitlles catalanes, amb la participació de 100 jugadors i jugadores – de tot el país, que han aconseguit la classificació gràcies a la seva bona actuació en els Circuits Individuals Sènior i Sub 25.

La última jornada dels Circuits individuals es va disputar el cap de setmana 7/8 de maig, i en ella es van decidir les classificacions finals que donen dret a la participació en el Campionat de Catalunya. Lluís Tolosa (Vallverd), i Ana Maria Roig (Godall), han estat el millors en categoria sènior. En Sub 25, Gerard Albiol (la Galera), i Mònica Godoy (Igualada), han estat el vencedors, mentre que en la categoria sub 18 la victòria ha estat per Àngel Asensio (Ponts), i Irati Bort (Siuranenc d’Horta)

El Campionat de Catalunya Individual Sènior i Sub 25 estarà organitzat pel Club de Bitlles Castellar, amb el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, l’Ajuntament de Castellar del Vallès i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya.


Foto: Núria Moran i Jaume Fandos, campions de Catalunya 2015

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades