HOME




   
 
BOWLING: EL BC󷷷 DIAGONAL CAMPIÓ DE LLIGA PER VUITÈ ANY CONSECUTIU󷷷  (02.06.2016)
     
 
El Bowling Club Diagonal, es va erigir campió de Lliga Catalana per vuitè any consecutiu, l’equip format per, Axel Guimó, Benet Boira, Moisés Pérez Marcial Ovide, Pierre-Luc Sánchez i Sergi Montaña, va liderar en tot moment la competició superant per 16 punts al segon classificat.

La segona plaça va estar pel Swetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, amb Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Piqué, Joan Vall i Raúl Gálvez, seguits del Club Cat Bowling Figueres amb, Antonio López, Albert Viñolas, Carlos Dominguez, Christophe Maslard, Manel Gimeno, Narcís Sistachs i Juan J Gómez.

Bowling Pedralbes va acollir la jornada final, celebrada el passat diumenge 29 de maig, dissabte va ser el torn dels equips que lluitaven per la permanència. Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires, Nàstic de Tarragona i C.B. Barcelona van assolir l’objectiu juntament amb Joventut Al-Vici de Castelldefels, Diamond de Sabadell i Comarcal de Terrassa.

A la primera divisió hi han participat un total de 74 esportistes de 12 equips de Catalunya. La competició ha estat organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Bowling Club Diagonal

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades