HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CAMPIONAT DE CATALUNYA INDIVIDUAL INFANTIL 2016  (06.06.2016)
     
 
El passat dissabte 4 de juny, es va celebrar a Badalona (Barcelonès), el Campionat de Catalunya Individual per a les categories infantil, alevina i benjamina, amb la participació de 38 nens i nenes representant a 13 clubs de tot el país. Tots els nens i nenes van disputar dues partides i van demostrar que tot i la seva joventut també saben competir.

Categoria Benjamina: Sara Arasa del C.B. Godall, es va proclamar per segon any consecutiu campiona de Catalunya gràcies a una molt bona segona partida (76 punts), superant clarament a la seva companya de club, Ainhoa Cardona, i a Marta Subirats del Catalònia de Jesús. En nois, Jan Franch del C.B. Castellar va agafar distància amb una gran primera partida (84 punts), proclamant-se campió de Catalunya, tot i que Adrià Perea de Colobrers, segon classificat, li va retallar diferències en la segona partida. Tercer va ser Jan Sánchez, de Tàrrega, que va superar per un sol punt a Abel Caballé de la Penya del Bistec.

Categoria Alevina: Maria Rangel (Godall), va ser primera en la categoria alevina femenina, en una dura lluita amb Georgina Piñol (Colobrers), a qui va superar per només tres punts al final de la jornada (140 a 137). Iris Bel, de la Sénia va quedar tercera gràcies a una bona segona partida. Pol Viladrich (Olius) va ser el campió dels alevins masculins, gràcies a haver aconseguit més bitlles que Nil Berlanga (Siuranenc d’Horta), ja que tots dos van fer un gran campionat i van empatar a 144 punts. José Luís Mallqui (Termites Llefià), es va classificar en tercer lloc a només 3 punts dels dos primers.

Categoria infantil: Carla Fernández (Termites Llefià), va superar amb comoditat les seves rivals i es va proclamar campiona femenina, sent segona Alba Perea (Colobrers) que va jugar lesionada d’un peu, i tercera Iris Maria Queralt (la Sénia). La jugadora de Badalona va aconseguir el seu tercer títol, ja que va ser campiona de Catalunya alevina els anys 2014 i 2015. En infantil masculí es va viure una extraordinària competició: Biel Poch, de la Penya del Bistec de Tordera, va ser el millor d’un fantàstic duel amb els germans Pau i Albert Llàcer d’Olius (segon i quart classificat), i Jordi Benzal de Castellserà, que finalment va quedar tercer. En Biel va aconseguir la millor partida del dia amb 86 punts, i va acabar amb un total de 154, pels 148 d’en Pau Llàcer i 142 punts de Jordi Benzal.

Tots els participants van rebre un diploma acreditatiu de la seva classificació en el Circuit Individual Infantil, i els premis corresponents al Campionat de Catalunya de mans de Maria Gallardo, Regidora d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, Pablo Díaz i Fernando Gómez, també en representació de l’ajuntament, Gemma Millán, delegada de la FCBB, i Joan Legua, president del C.B.C. Termites Llefià, organitzador del campionat.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: Els sis campions de Catalunya 2016

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades