HOME




   
 
BOWLING TENPIN: L’EQUIP B DEL CLUB SEVEN-3 , CAMPIÓ DE LLIGA DE 2A DIVISIÓ MASCULINA  (09.06.2016)
     
 
L’equip del Club Seven-3 de Sant Esteve Sesrovires format per Javier Crepí, José M Rubio, Enrique Rosa, Magí Santacana, Emiliano Panadès i Jordi Monge va guanyar amb comoditat la lliga de segona divisió en la jornada final celebrada diumenge 5 de juny a les instal·lacions de Girobowling a Salt.

El segon lloc va ser per l’equip del Joventut Al-vici de Castelldefels (Borja Hernanz, J.M. Albizuri, M.A. Roig, Ricardo Franco i Xavier Julià), que va haver de suar més la samarreta mantenint un frec a frec amb l’equip del Sweetrade de les Franqueses (David Casals, Xavier Piqué, Carlos Fíguls, Enric Carrió i Andrés Sanz), que va superar per 4 punts, cap dels tres equips podrà assolir l’ascens doncs ja tenen un equip a la màxima divisió.

Dissabte va ser el torn pels 6 equips que lluitaven per la permanència, els equips del Nou Bowling Club de Mataró, Club Flecha-1 de Barcelona i Club Cat Bowling Figueres, van superar la final mantenint la categoria, mentre que C.B. Diamond de Sabadell, C.B. Girona de Salt i C.B. Seeker’s de Barcelona baixen a la 3a divisió.

http://www.fcbb.cat/lligacat_resultats.asp

Foto: Equip Seven-3 B

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades