HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB OS DE BALAGUER CAMPIÓ DE CATALUNYA  (13.06.2016)
     
 
L’equip del C.B. Os de Balaguer, format per Josep Miranda, Pau Mora, Joan Archip, Josep Maria Capdevila – autor d’una partida perfecte en la final, 90 punts – i Jordi Farré, s’ha proclamat per primera vegada campió de Catalunya de bitlles catalanes, en el campionat disputat a l’Albagés (les Garrigues), el dia 12 de juny, organitzat pel C.B. l’Albagés en col·laboració amb el C.F. l’Albagés i l’Associació de Joves Albaxic.

En aquesta 22a edició del campionat de Catalunya hi han participat 17 equips de tot el país. Tots ells han disputat dues partides de classificació, i els cinc millors s’han classificat per a la final. L’equip de la Noguera, que havia entrat com a tercer millor equip en les partides classificatòries, ha aconseguit en una gran final 393 punts, superant el C.B. Guinardó (380), segon classificat. Tercer ha estat el C.B.C. Llofriu (378), seguit del C.B. Vall-llobrega (361), i del C.B.C. Alls Secs Piquen de Mont-ras (360 punts).

El lliurament de trofeus ha estat presidit per l’alcalde de l’Albagés, Miquel Àngel Llimós, i l’han acompanyat Mariona Seró, regidora d’esports, Josep Iglesias, president del C.B. l’Albagés, i Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. L’organització ha comptat amb el suport de la FCBB, l’Ajuntament de l’Albagés, la UFEC i el Consell Català de l’Esport.

Foto: C.B. Os de Balaguer

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades