BOWLING TENPIN: MARCIAL OVIDE GUANYA L’ OPEN SANT VICENÇ  (20.06.2016)

Marcial Ovide del B.C. Diagonal, campió del 2n Open Sant Vicenç, desprès d’encaixar una primera derrota en la primera partida, Marcial va anar superant als seus contrincants fins la partida final que es va imposar a Pedro Jiménez del Mediterrània B.C. per 196-172 que va arribar invicte a la final.

En la semifinal Marcial va guanyar amb comoditat a Josep Oriol Navarro del Diamond B.C. de Sabadell, per 236-199, anteriorment Josep Oriol va ser derrotat per Pedro Jiménez en l’enfrontament previ a la semifinal.

Cal destacar els bons resultats del torneig, Marcial Ovide va aconseguir la millor sèrie del torneig amb 1425 i premi Gimnàs Espai, la millor partida femenina i premi Bowltech va estar per Margarita Roa del Sweetrade B.C. Les Fanqueses amb 257 pals, i la millor sèrie de repesca i premi Gimnàs Espai, va ser per David Ansaldo del Joventut Al-vici de Castelldefels.
El moment àlgid de la competició va ser l’enfrontament entre Marcial Ovide i Àlvar Cardona (Sweetrade) que van empatar la partida a 233 pals i van haver de desempatar amb el llançament d’una única bola.

Acabada la competició ha tingut lloc el lliurament de premis de mans de Roser Romero presidenta del Club Les Corts i Artur Colomer en representació del Sweetrade Bowling Club.

Un total de 58 esportistes de 13 clubs catalans han pres part a la competició, celebrada a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts, del 14 al 19 de juny i organitzada pels Club Bowling Les Corts i Sweetrade Bowling Club, amb el patrocini de Bowltech, Gimnàs Espai, Laudo’s i Baix Bowling i el suport de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling.

Classificació: Marcial Ovide, Pedro Jiménez, Josep Oriol Navarro Fernando Gómez, Raúl Gálvez, Moisés Pérez, Artur Colomer, Àlvar Cardona, David Ansaldo, Margarita Roa, Jordi García i Jordi Martí.