BOWLING TENPIN: EL BC DIAGONAL CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT   (29.06.2016)

L’equip del Bowling Club Diagonal format per, Axel Guimó, Marcial Ovide, Moisés Pérez i Sergi Montaña, un cop més van aixecar la copa de campions de la Copa Generalitat de Bowling, els campions van rebre el trofeu de mans de Roser Romero, gerent de la FCBB.

El segon lloc va estar per l’equip del Sweetrade Bowling Club de les Franqueses del Vallès, amb, Àlvar Cardona, Artur Colomer, Joan Piqué i Raúl Gálvez amb 130 punts seguits pel conjunt del Club Bowling Barcelona format per, Eduard i Xavier Albert, Josep Guàrdia i Fernando Sanz, amb 82 punts.

La 19a Copa Generalitat tanca la temporada 2015-2016, els 8 millors equips classificats als Campionats Nacionals de Catalunya van prendre part a la competició celebrada diumenge 26 de juny a les instal·lacions de Baix Bowling, de Sant Vicenç dels Horts.

Cal destacar els bons resultats de la competició, Moisés Pérez va assolir una partida perfecte amb 300 pals i Marcial Ovide amb 1544 pals (220,57) va ser el millor jugador individual, en categoria femenina, Cristina Sanz del Club les Corts amb 1393 (199) va ser la millor individual mentre la millor partida l’aconseguia Margarita Roa del Club Sweetrade amb 246 pals. La competició és absoluta mixta.

Classificacions: BC Diagonal 157 punts, Sweetrade BC “A” 130 punts, C.B. Barcelona 82 punts, CB Les Corts 65 punts, C Seven-3 60 punts, Sweetrade “B” 45, Xtreme B.C. 41 i Diamond B.C. 22.

Acabada la competició es van lliurar els trofeus de la XXVI Lliga Catalana de totes les categories i la medalla de campions que atorga la UFEC.