HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL CB IGUALADA CAMPIÓ DE LA COPA GENERALITAT  (04.07.2016)
     
 
El C.B. Igualada es proclamar campió de la tretzena edició de la Copa Generalitat de Bitlles Catalanes, en imposar-se en la “Final a vuit” disputada el passat diumenge a les pistes de bitlles del Parc dels Ametllers de Cervera (la Segarra). L’equip de l’Anoia, format per Mònica Godoy, Vicenç Pont, Nil Solé, Paco Colas, Vicenç Selga, Amparo Pérez i Marcel·lí Jiménez es va imposar en una disputada final al C.B. Lloreta Kin (364-359).

Els igualadins van vèncer en quarts de final a Vallverd d’Urgell, i en semifinals al Guinardó (Barcelona), que en quarts havia batut a l’equip del Vic Bitlles. Per la seva banda, el Lloreta Kin va guanyar en quarts de final al Siuranenc d’Horta (Barcelona), campió del 2015, i al Vall-llobrega en semifinals. El Vall-llobrega havia superat ala Alls Secs Piquen de Mont-ras en el duel de quarts de final entre equips del Baix Empordà.

El lliurament de premis va estar presidit per Joan Segura, Representant territorial del Consell Català de l’Esport a Lleida, acompanyat de Jaume Carcasona, regidor d’esport de la Paeria de Cervera, Gemma Millán, delegada de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Antoni Macià, president del C.B. Ametllers, organitzador de la competició.

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades