HOME




   
 
BITLLES CATALANES: VIII GRAN PREMI CATALUNYA DE BITLLES CATALANES  (30.08.2016)
     
 
Aquest dissabte 3 de setembre, a partir de les 10.30 del matí, es disputa a les pistes de bitlles de Bellpuig (Urgell), la vuitena edició del Gran Premi Catalunya de bitlles catalanes, dins els actes de celebració del 25è aniversari de l’Associació de Veïns Sant Jaume de l’avinguda Catalunya de Bellpuig, a la qual pertany el C.B. Sant Jaume de Bellpuig.

Prendran part en la competició a més del club amfitrió, el C.B. Os de Balaguer, campió de Catalunya, el C.B. Igualada, campió de la Copa Generalitat (entre aquest dos clubs també es disputaran la Supercopa 2016), i les Seleccions Catalanes Absoluta i Sub 25. També hi participarà la Selecció Catalana Infantil, que ha estat convocada per primera vegada i la formaran els campions i campiones de Catalunya de les categories benjamina, alevina i infantil.

Selecció Absoluta: Antonio Velasco i Oscar Pont (LLofriu), Tonet Martí (Bellpuig), Abril Asensio (Ponts), Dolors Pardo (Sabadell), i Ana Maria Muñoz (Godall).

Selecció Sub 25: Gerard Albiol (la Galera), Jordi Vilanova (Torrelameu), Oriol Segura (la Sénia), Neus Martínez (Torà), Marta Solé (Siuranenc d’Horta), i Aroa Baena (Termites Llefià).

Selecció Infantil: Jan Franch (Castellar), Pol Viladrich (Olius), Biel Poch (Penya del Bistec), Sara Arasa i Maria Rangel (Godall), i Carla Fernández (Termites Llefià).


Foto: Siuranenc d’Horta – Supercampió 2015


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades