HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EL C B IGUALADA SUPERCAMPIÓ  (06.09.2016)
     
 
El C.B. Igualada, actual campió de la Copa Generalitat, s’ha proclamat campió de la vuitena edició del Gran Premi Catalunya i de la Supercopa de bitlles catalanes. Ambdós trofeus s’han disputat el dissabte 3 de setembre a les pistes del C.B. Sant Jaume de Bellpuig, club que celebra el seu 25è aniversari.

La Supercopa ha enfrontat el campió de Catalunya, el C.B. Os de Balaguer format per Josep Miranda, Pau Mora, Miquel Gregori, Josep M. Capdevila, Jordi Farré i Modesto Colomina, amb el campió de la Copa Generalitat 2016, el C.B. Igualada format per Nil Solé, Amparo Pérez, Vicenç Pont, Paco Colas i Vicenç Selga. Han competit amb aquests dos equips pel Gran Premi Catalunya les Seleccions Catalanes Absoluta (Abril Asensio, Tonet Martí, Antonio Velasco, Ana Maria Muñoz, Dolors Pardo i Oscar Pont), Sub 25 (Neus Martínez, Oriol Segura, Marta Solé, Gerard Albiol, Jordi Vilanova i Aroa Baena) i Infantil (Sara Arasa, Jan Franch, Maria Rangel, Pol Viladrich, Biel Poch i Carla Fernández) – convocada per primera vegada – a més del Bellpuig (Goreti Lozano, Quim Martí, Josep M. Cambray, Antonio Arenas, Ramon Cots i Dolors Florensa).

En les dues partides disputades el Igualada ha obtingut un total de 730 punts (357 + 373). El segon millor equip ha estat la Selecció Catalana Absoluta amb 721 punts, seguit de l’Os de Balaguer (715), la Selecció Sub 25 (699), el Sant Jaume de Bellpuig (670) i la Selecció Infantil (652).

En el lliurament de trofeus i records ha estat presidit per l’Alcalde de l’Ajuntament de Bellpuig, Salvador Bonjoch, acompanyat de Joan Segura, Representant a Lleida del Consell Català de l’Esport, Anna Quesada, regidora d’esports de l’Ajuntament de Bellpuig, Abel Sensarrich, vicepresident de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i Dolors Florensa, presidenta del C.B. Sant Jaume de Bellpuig.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp


Foto1: Participants i autoritats
Foto2: C.B. Igualada i autoritats


 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades