HOME




   
 
BITLLES CATALANES: EN MARXA LA LLIGA TERRES DE L’EBRE  (20.09.2016)
     
 
Com cada temporada, la Lliga Terres de l’Ebre de bitlles catalanes és la primera de les lligues territorials que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling que es posa en marxa. Els 13 equips de segona divisió van debutar el diumenge 11 de setembre a les pistes de l’Aldea (Baix Ebre), col.locant-se com a primer líder de la temporada 2016-17 el Catalònia Altadill.

L’Estadi Municipal d’Amposta (Montsià), va ser la seu de la primera jornada de primera divisió el passat diumenge 18 de setembre. La Galera A i La Cava A comparteixen el liderat d’aquesta categoria, que compta amb un total de 15 equips. També va destacar el Godall A, que es va endur el duel amb el Godall B, equip que defensa el títol aconseguit la temporada passada.

La propera jornada de segona divisió es disputa aquest diumenge 25 de setembre a les pistes del poliesportiu Joan Vicente Castell de Freginals (Montsià), i presenta algun enfrontament molt interessant, com Catalònia Altadill – Fora Forat o el Freginals – Amposta B

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp



 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades