HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUITS INDIVIDUALS INFANTIL I SUB 25  (27.10.2016)
     
 
Quasi 70 nois i noies d’edats compreses entre 8 i 25 anys van participar en la primera jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, celebrada el passat cap de setmana 22 i 23 d’octubre, en les diferents seus proposades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, i encara hagueren pogut ser més participants, ja que es va haver de suspendre la tirada prevista a Badalona per culpa de la pluja.

Dins de l’alt nivell demostrat pels joves bitllaires sobresurten les actuacions de Jordi Vilanova (Torrelameu), Gerard Albiol (la Galera), i Pau Llàcer i Marc Plans (Olius), en categoria Sub 25. Tomàs Bedós (Blanes) va destacar en categoria benjamina, igual que Pol Viladrich (Olius), Pol Riera (Siuranenc d’Horta), i Sara Arasa (Godall) en categoria alevina, i Georgina Piñol (Colobrers), i Gemma Burgas (Vall-llobrega), en categoria infantil.

La seu de Godall (Montsià), va se la que va acollir més bitllaires, amb un total de 19 nois i noies representant a tres clubs de les Terres de l’Ebre: Godall, la Sénia i Catalònia de Jesús. En total, 23 clubs de tot Catalunya estan representats en aquesta competició.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: els nois i noies participants en la tirada de Godall (Montsià)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades