HOME




   
 
BITLLES CATALANES: CIRCUIT INDIVIDUAL SÈNIOR  (31.10.2016)
     
 
Un total de 273 homes i 59 dones van participar en la primera jornada dels Circuits Individuals de bitlles catalanes, celebrada el passat cap de setmana 22 i 23 d’octubre, en les 12 seus proposades per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, repartides per tot el territori. La segona jornada dels Circuits Individuals es disputarà el cap de setmana 26/27 de novembre.

Com és habitual en aquesta competició, el nivell de joc dels bitllaires va estar a l’alçada d’una competició on participen els millors tiradors i tiradores del país. Disputades les dues primeres partides, Ramon Torres (Miralcamp), encapçala la classificació masculina amb una mitjana de 83 punts, seguit de Xavi Romance (Colobrers), amb 82.5 punts i Manel Solsona (Ivars), i Jordi Mitjana (COP), tots dos amb un promig de 82 punts.

En categoria femenina la millor jugadors després de la primera jornada és Gemma Xuriguera (Ponts), amb 82 punts de mitjana, seguida d’Ana Maria Muñoz (Godall), amb 80 punts, i Paquita Matamoros (Godall), i Susana Espinosa (Esclanyà), amb 79.5 punts de mitjana totes dues.

http://www.fcbb.cat/resultats_bitcat.asp

Foto: els participants a la tirada de Bellpuig (Urgell)

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades