HOME




   
 
BOLOS LEONESES: LUCINIO LLAMAS CAMPIÓ DEL 14È MÀSTER DE CATALUNYA  (06.11.2016)
     
 
Les instal·lacions de bolos leoneses del Club El Negrillón de l’Hospitalet, situades al Poliesportiu Sergio Manzano de Bellvitge, han acollit el 14è Màster de Catalunya de Bolos Leoneses, celebrat aquest diumenge amb la participació dels millors jugadors de primera i segona categoria dels 3 clubs de Catalunya.

Brillant actuació dels jugadors del club amfitrió, Lucino Llamas s’ha erigit com a nou campió del màster amb 320 punts seguit de Ramon Cuesta amb 293 punts, el podi de primera categoria l’ha completat, Juan José Gonzalez amb 270 punts.

Ajustada final en la segona categoria encapçalada pel veterà Pedro Àlvarez Ordás del Club Dama de Arintero de Barcelona, amb 198 punts, en segon lloc, Manuel Marcos del Dama de Arintero, amb 195 punts, i el tercer lloc ha estat per Angel Santamaria del Club El Negrilón amb 191 punts.
La jornada esportiva ha finalitzat amb el tradicional lliurament de trofeus de mans dels presidents dels Clubs, El Negrillon, Dama de Atrintero i Horta, acompanyats per Roser Romero, gerent de la Federació.

L’esdeveniment ha comptat amb un nombrós públic tan en les fases eliminatòries com a la final. La competició ha estat perfectament organitzada pel Club de Bolos Leonese El Negrillón, amb la col•laboració de la Federació Catalana de Bitlles.

Foto 1: Podi de 1a i 2a categoria
Foto 2: grup dels participants

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades