HOME




   
 
BOWLING TENPIN: ÀLVAR CARDONA CAMPIÓ DEL 13È TORNEIG SEVEN-3  (08.11.2016)
     
 
Àlvar Cardona del Sweetrade Bowling Club – Les Franqueses campió del 13è Torneig Seven-3, celebrat el passat 6 de novembre a les instal·lacions de Baix Bowling de Sant Vicenç dels Horts. La competició va estar organitzada pel Club Seven-3 amb el patrocini de Centres Cruz Navarro i el Patronat d’Esports de l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires.

Àlvar Cardona es va fer amb el títol al imposar-se a Moisés Pérez (Diagonal), en la partida final de defensa de posició (158-226). En la partida anterior Moisés es va desfer d’Álvaro-José Cardona del C.B. Barcelona (237-194) que li va donar el pas a la final.

Àlvar Cardona va liderà la competició en tot moment assolint la millor sèrie de classificació amb 1435 pals, seguit de molt a prop per Moisés que el va posar entre les cordes en semifinals.

En l’apartat de rècords, Miguel Ángel Seoane del Diamond B.C. va assolir la millor partida masculina amb 279 pals, la millor sèrie de repesca amb 1359 pals, va estar per Axel Guimó del Diagonal i campió de l’edició anterior, en categoria femenina, Cristina Sanz del Club Bowling Les Corts, va acaparar tots els rècord, millor sèrie (1063), millor repesca femenina (1282) i millor partida (236).

Classificació final: 1. Àlvar Cardona; 2. Moisés Pérez; 3. Álvaro-José Cardona; 4. Artur Colomer; 5. Javier Crespí; 6. Marcial Ovide; 7. José Rubio; 8. Axel Guimó; 9. Juan Miquel Albizuri; 10. Diego Peña; 11. Jordi García; 12. Sandra Oliva.

La competició va cloure amb el lliurament de premis i trofeus a càrrec d’Albert Roca, president del club. Un total de 49 esportistes de 12 clubs catalans van participar en la 13a edició del Torneig Seven-3, celebrat de l’1 al 6 de novembre.

http://www.fcbb.cat/qubic_resultats.asp

Foto: Podi amb Albert Roca

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades