HOME




   
 
BOWLING TENPIN: JOSEP DELGADO I GLÒRIA SALA CAMPIONS DE CATALUNYA SÈNIOR  (27.11.2016)
     
 
Josep Delgado del Club Bowling Granollers i Glòria Sala del Club Bowling Barcelona, campions del 3r Campionat de Catalunya Sènior, celebrat a les instal·lacions de Baix Bowling els dies 24,26 i 27 de novembre, amb la participació de 37 esportistes de 14 clubs catalans.

Emocionant final masculina i femenina en la 3a edició del Campionat de Catalunya, on fins la darrera partida no s’ha decidit el títol. En categoria masculina, Josep Delgado s’ha imposat a Alberto Chaparro del Club Full Strikes de Vilanova i la Geltrú, per només 8 pals, l’esportista vilanoví ha liderat la competició fins les darreres tirades. En la categoria femenina, ha estat Glòria Sala que ha superat per 36 pals a Íngrid Julià del Club Les Corts de Barcelona, Íngrid Julià també ha mantingut el primer lloc fins la darrera partida.

En l’apartat de rècords, Íngrid Julià va assolir la millor sèrie de classificació i la millor partida, 1197 i 237 scratch i handicap, mentre que en categoria masculina la millor sèrie amb handicap ha estat per Alberto Chaparro amb 1263 pals, Pere Tusquellas del Granollers va assolir la millor partida amb handicap 244 pals, Àlvaro-José Cardona del Club Barcelona s’ha fet amb la millor sèrie i partida scratch (1162 i 239).

Podi femení: Glòria Sala (club Barcelona, Íngrid Julià (Club Les Corts) i M. Carmen González (Club Flecha-1 de Barcelona)
Podi masculí: Josep Delgado (Club Granollers), Alberto Chaparro (Full Strikes) i Àngel García (Associació Bowling Catalunya Sènior).

Glòria Sala i Josep Delgado, representaran a la Federació Catalana en el proper campionat d’Europa Sènior que organitza l’ESBC i que tindrà lloc a la ciutat de Dublín (Irlanda) del 24 de juny al 2 de juliol de 2017.

La competició organitzada per la Federació Catalana de Bitlles i Bowling ha finalitzat amb el tradicional lliurament de medalles de mans de, Roser Romero, en representació de la Federació Catalana de Bitlles i Bowling, acompanyada per Ricardo Franco, president de l’Associació Bowling Catalunya Sènior i Marcel·lí Sangés, jugador més vetarà de la competició.

A l’inici de la competició, Roser Romero, gerent de la FCBB, ha donat lectura del Manifest Institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

http://www.fcbb.cat/campcat_resultats.asp

Foto: Podi masculí i femení

 
     
 
imprimir pujar
 
     

 

Disseny optimitzat per 800x600

© Federació Catalana de Bitlles i Bowling
Tots els drets reservats
Prohibida la reproducció total o parcial
Avís legal i Política de protecció de dades